78192

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polá?ek (e-mailem) --- 24. 5. 2009
Re: bily med

Takhle krystalizuje každý světlý květový rychlekrystalizující, tedy s velkým
obsahem glukózy a malým fruktózy, med. Typicky med třeba z z řepky, ovocných
stromů, divokých malin... Když se navíc mezi vytáčenými plásty objeví
nějaký zbytek zkrystalovaných zimních zásob nebo loňského medu a dodá do
vytáčeného medu jemné krystalky tuhých cukrů, které zapůsobí jako
krystalizační centra, krystalizace se ještě zrychlí a vzniknou v celé hmotě
medu jemné bílé krystaly.

R. Polášek
----- Original Message -----
From: "HonzaP." <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Sunday, May 24, 2009 9:36 AM
Subject: bily med


> Mel bych na vas takovy dotaz. Vytocil jsem med a on me po tydnu zacal
> belat. Co znamena, kdyz me zbela med. Ten co jsem mel v misce s vicky je
uz
> zatuhlej a uplne bilej jako papir. Zadnym pastovani jsem nedal. Vim, ze
> dedoj obcas taky zbelal, ale me se to nestalo a tak jsem se o to nikdy
> nezajimal. Ted uz se neni koho zeptat a na internetu to nejak nemuzu
najit.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 35830


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu